FAQ

Voor welke belegger is de abonneedienst geschikt?

Zowel de leek als de meer ervaren belegger kan zijn profijt doen met deze dienst. TechnischeSignalen.com selecteert – over het algemeen bekende – Europese en Amerikaanse aandelen voor de middellange termijn. Dwz, het is de bedoeling om de aandelenpositie binnen 12 maanden terug te verkopen. Dus geen daytrading of korte termijn posities. Het is ideaal en gemakkelijk om op te volgen naast uw werk als winstgevende hobby. Maar ook professionele adviseurs behoren tot het klantenbestand. Opties, speeders, cfd’s en andere afgeleide produkten komen niet aan bod.

Hoe begin ik er aan?
U zorgt dat u een beursrekening heeft geopend bij een onlinebroker met een bepaald kapitaal op gestort. Hoe lager de transactiekosten van de broker, hoe kleiner het bedrag kan zijn per positie. Rekening houdend met de transactiekosten en de risicospreiding zou u toch over een kapitaal moeten beschikken van minstens 6.000 euro. U kunt dan tot 6 posities nemen van 1.000 euro. Een lager bedrag zou ik niet nemen. Dan vult u het formulier in op de bestelpagina. Na ontvangst van de betaling, wordt u op de mailinglijst geplaatst en wacht u de nieuwe aandelentips af.

Hoeveel tips mag ik verwachten?
Sowieso niet iedere dag. Ik neem zelf posities mee in en ik beperk mij tot maximum 10-15 posities dus ik ben vrij kieskeurig. In principe kan ik iedere dag wel wijzen op een of ander aandeel dat mogelijks kan stijgen maar zo werk ik niet. Er wordt echt wel over nagedacht. Er wordt gekeken naar het bedrijf, het potentieel en het beursklimaat. Soms is het beter om enkele weken de kat uit de boom te kijken. Op een bepaald moment kan het weer nodig zijn om in één week verschillende nieuwe posities in te nemen. In een normale stabiele beursomgeving, staat er vrijwel altijd een potentiële koopkandidaat in het wekelijkse overzicht vermeld.

Hoe komt dat de abonnementsprijs bij de laagste is in vergelijking met collega’s? 
Een jaar aandelentips voor 180€ is inderdaad niet duur. Het kan aan die prijs aangeboden worden omdat ik geen secretaresse of ander personeel in dienst heb. Er zijn ook geen verzendingskosten omdat alles via email wordt verstuurd.


Kan ik enkele tips als proef ontvangen? 

Enkele tips of enkele weken op proef is niet representatief genoeg voor de dienst. Er zijn immers niet iedere dag nieuwe tips. Via de site kunt u zich een idee vormen wat de dienst zal inhouden. Afentoe is er een speciale actie waarbij een proefabonnement mogelijk is maar normaal gezien betreft het enkel 6 of 12 maand. U moet de tijd nemen om te evalueren. Als u nog vragen heeft als potentiële abonnee, stuur ze dan zeker door via Contact.

Doen jullie aan vermogensbeheer?
Neen, wij beheren geen vermogens en geven ons niet uit voor vermogensbeheerder. Buiten het abonnementsgeld ontvangen wij geen gelden van abonnees. Wij krijgen van brokers geen vergoedingen op transactiekosten of worden niet gesponsord door banken of bedrijven. Wij zijn volledig onafhankelijk.

Abonneer vandaag nog om snel de aandelentips te ontvangen >>