FAQ

Voor welke belegger is de abonneedienst geschikt?

Aandelen: we richten ons op het kopen en verkopen van aandelen (long only). In de regel betreft het posities op Europese en Amerikaanse beurzen. We handelen uitzonderlijk op korte termijn. Ook professionele beleggers behoren tot ons klantenbestand. De sms dienst is inbegrepen in de prijs van het abonnement.

Opties: het betreft in hoofdzaak het schrijven van opties op de aex. Er wordt gewerkt  met combinaties of er wordt ongedekt geschreven.

Hoe begin ik er aan?
Open een rekening bij een broker. Hoe lager de transactiekosten hoe voordeliger. De kosten bepalen voor een groot deel uw rendement. Rekening houdend met risicospreiding is een kapitaal van 10000 euro aangewezen. Het is niet de bedoeling het bedrag volledig te beleggen. Reserve achter de hand houden is een goede strategie. Die is bedoeld om op een opportuniteit te kunnen inspelen. Bij een lager bedrag moet de grootte van de posities aangepast worden wat tot hogere kosten kan leiden.

U vult het formulier in op de bestelpagina. Na ontvangst van de betaling, komt u op de mailinglijst en ontvangt U bericht.

Hoeveel tips mag ik verwachten?
10 tot 15 posities in portefeuille zijn een maximum. Verwacht niet om de haverklap een nieuwe positie. Er wordt gekeken naar het bedrijf, het risico, het potentieel en het beursklimaat. Zit het algemeen klimaat tegen dan wordt het aantal posities beperkt. Bij een beter klimaat wordt het aantal posities uitgebreid.

Bij opties wordt het aantal posities beperkt. Overzichtelijkheid is belangrijk. De frequentie van handelen is afhankelijk van de koersevolutie, van het beeld van de indicatoren en van het beurssentiment.

Hoe komt het dat de abonnementsprijs laag is in vergelijking met concurrenten? 
Opties zowel als het aandelenabonnement kan ik aan een lage prijs aanbieden omdat ik volledig onafhankelijk werk. De lage prijs maakt dat ook kleinere beleggers in staat zijn te handelen.

Kan ik enkele tips als proef ontvangen? 
Via de regelmatige analyses op de site kunt u zich een idee vormen van de werkwijze. Jaarlijks is er een speciale actie. Als u vragen heeft als potentiële abonnee, stuur ze dan zeker door via Contact.

Doen jullie aan vermogensbeheer?
Wij beheren geen vermogens. We handelen niet voor rekening van derden. Buiten de abonnementsbijdragen ontvangen wij geen gelden van abonnees. Wij handelen volledig onafhankelijk.