Uranium (66.95 Usd) en NXE (6.12 usd)

Bij Uranium lag het midden van de candle van april 2022 op 60. Het midden van een lange candle is altijd een doel. Wilt U dergelijke tips and tricks leren: objectieve en subjectieve analyse of gewoon een onderwerp grondig uitspitten bel me. We spreken prijs en datum af en na de sessie(s) hou ik je handje vast tot je het kunt toepassen en kent. En neen: ik vraag niet je hart en je ziel uit je portemonnee. 0470453647 Edwin Vandamme. Ben ik er niet dan bel ik je terug. Omdat het doel van 60 overschreden is liggen de volgende potentiële doelen op 80 en 110. Op 60, uiterlijk 58.3 ligt de uiterste stop. Cameco wordt her en der naar voor geschoven als topaandeel uit de sector. Nxe, daar lees ik niks meer over maar tot voor enkele jaren was het al nxe dat de klok sloeg. In de maandgrafiek staat de koers voor een meervoudige toppenuitbraak. 8.5/9 is een berekende doelzone. Stop uiterlijk op 4.9 usd en trailen bij een koersuitbraak. (nxe staat bovenaan, de kwartaalgrafiek uranium onderaan).

Voor de ta-groepen en de 3 mogelijke abonnementen, een geschenkje voor wie de moeite neemt me te bellen.

email: info@technischesignalen.com