Online cursussen Technische Analyse

KORTLOPENDE OPLEIDINGEN VIA INTERNET

EEN MIX VAN INZICHT, KENNIS EN PSYCHOLOGIE: Dat is wat op de achterkant van mijn boek uit 2011 stond te lezen. Ik stel vast dat de vraag naar kortlopende opleidingen van technische analyse groot is en blijft toenemen.

Ik geef kortlopende opleidingen vanop afstand om aan die vraag te voldoen.

De theorie is in samenhang met economische inzichten en inzichten in cycli en sectoren altijd mijn passie geweest.

Eerst komt de studie, daarna pas volgen de potentiële winsten.

Zonder kennis geen inzicht en zonder inzicht een kleine kans op het bereiken van een bevredigend resultaat.

Geïnteresseerden mogen een eigen programma of interesselijst samenstellen of gewoon een standaardopleiding volgen.

De voordelen:

  • Een individuele benadering.
  • Inzicht en uitleg van basistechnieken of naar wens ook meer gevorderde materie eenvoudig uitgelegd (gemiddelden-theorie – toepassingen op gemiddelden en toepassingen op trendlijnen en kanalen – trendvolgend beleggen – contrair beleggen – divergenties en verborgen divergenties – convergenties en divergenties – indicatoren – Fibonacci projecties en correcties in samenhang met Elliott Wave theorie – patronen uit de candlestick theorie en hun betekenis … ).
  • U hoeft zich niet te verplaatsen en vermijdt op dat vlak kosten en risico’s.

De voorwaarden:

  • Het tijdstip waarop de sessie doorgaat wordt vooraf en in onderling overleg afgesproken. De sessies geef ik bij voorkeur op een zaterdag- of zondagvoormiddag.
  • Er mag voor een afspraak en inlichtingen gebeld worden op +32 (0)470453647 of contact worden opgenomen via ons contactformulier.
  • De gevraagde prijs voor 2 uur opleiding bedraagt 50 Euro.
  • Het bedrag dient vooraf gestort te worden op rek nr BE 89 9731 1452 3385 BIC ARSPBE22 Van: Edwin Vandamme bvba Zandbergstraat 60 8500 Kortrijk –
  • Bij annulering worden er op het vooraf gestorte bedrag 25 Euro administratiekosten in rekening gebracht.
  • Er worden per kalendermaand maximaal 10 inschrijvingen aanvaard. Wordt dit aantal overschreden dan zal de sessie vastgelegd worden in een daaropvolgende maand.
  • Ik benadruk dat het in de sessies om de theorie gaat. De gebruikte grafieken dienen als voorbeeld en mogen niet aanzien worden als een vorm van beleggingsadvies. Wie de gebruikte voorbeelden toch in de praktijk gebruikt wordt geacht zijn managementregels te kennen en ze consequent toe te passen. Dit houdt in het handhaven van een vooropgestelde stop-loss en koersdoel en het veronderstelt een strikte opvolging.