Acties tem eind maart op alle abonnementen

Dat ik nogal gebeten ben op de fors stijgende inflatie hoeft niet te verbazen. Ik verwijs in mijn ta-groepen en bij andere collega-beleggers al jaren regelmatig naar de formule van Fisher (uitleg op bv. Wikipedia): MxV = PxT
Fisher was één van de eerste formules die ik in de vele cursussen die ik destijds volgde mee geconfronteerd werd
Op vandaag zijn we zo ver: het excessief pompen van geld gecombineerd met het wanbeleid van regeringen en centrale banken doet prijzen exploderen

De woorden van Alexander Elder indachtig (waar ik destijds de moeite voor nam naar hem te gaan luisteren in Amsterdam) : never think about money, think about analysis daar trek ik al sinds 1998 (toen ik als technisch analist in bijberoep startte) de lijn zo veel als mogelijk door en verhoog ik zelden mijn prijzen. Eerst analyseren we en daar plukken we de vruchten van .., bij voorkeur in ons voordeel maar de markt leidt de dans en af en toe loopt het verkeerd. Sometimes you lose and sometimes you win, zolang we er in brede zin positief uitkomen zijn we tevreden. Missers zijn gelegenheden om uit te leren.

Ik geef tot einde maart een kortingsactie op de 3 abonnementsvormen: de ta-groepen daar blijft de prijs al jaren 65 Euro per semester en dat blijft onveranderd. De eerste maand krijg je wel gratis. Er zijn elke maand een aantal skype avonden. Elke dag ben ik bereikbaar voor vragen ivm TA. Tussendoor is er regelmatig (nagenoeg dagelijks) een mail met info.

Abonnement 1 Aandelen straight handel : tem eind maart: ipv 185 betaal je 165 Euro per jaar en 100 ipv 120 Euro voor een half jaar. (rendement sinds 2017 tem 2021 ligt netto voor kosten op 33.47%, in 2020 was dat 12.45% voor kosten, in 2021 was dat 7.9% voor kosten: dividenden zijn niet inbegrepen in dit resultaat, ik beschouw die als compensatie voor de beurskosten)

Abonnement 2: schrijven van weekopties: daar betaal je 410 voor een jaar ipv 460 en 250 ipv 280 voor een half jaar (rendement in 2021 na kosten 18.65%) Niet inbegrepen zijn de winsten op extra-transacties die ik af en toe geef maar die volledig afhankelijk zijn van de evolutie van de merkt. Het rendement gerealiseerd in 2021 was daar zeer positief met een maandgemiddelde van 166 Euro)

Het recent gestart abonnement 3: uiteraard nog geen rendementen bekend: de lanceringsprijs hou ik op 240 voor een jaar ipv 460 en op 160 voor een half jaar ipv 280. U kunt me voor info contacteren op info@technischesignalen.com of op 0470453647

Voor het abonnement 3 zal ik binnenkort skypesessies organiseren van ongeveer 2 uur. Voor leden van abt 1 en abt 2 zal die sessie gratis zijn. Voor niet leden vraag ik een bijdrage van 40 Euro. Die bijdrage zal ik mindering brengen wanneer een abonnement aangegaan wordt.

Groetjes: keep it save … Edwin Vandamme