aex dichtbij een opwaartse uitbraak

De aex (767.86) heeft een horizontale lijn met als hoogste niveau 771.74 op 19 mei. Wanneer er een slotkoers volgt boven dit niveau dan krijgen we een uitbraak. Koersdoelen liggen dan op 777.58 (de top van 16 februari), 787/792/800/816. Beschouw deze doelen niet als exact te bereiken koersdoelen maar wel als weerstandszones. Een stop houden we uiterlijk bij het 50-daags exponentieel gemiddelde. Dit ligt op 753.67. Eeen gemiddelde nemen als stop heeft als voordeel dat je dagelijks je stop kunt aanpassen want het gemiddelde werkt als een moving-stop-loss.

De beleggers uit mijn ta-groepen weten al vele maanden dat ik er telkenmale op wijs en op blijf wijzen dat de lange termijn trend stijgend is. 800/816 komt als doelzone niet uit de lucht gevallen. Het was maanden terug al duidelijk dat die niveaus haalbaar waren en komt er een sterk klimaat dan is zelfs 850/900 haalbaar. Wie info wenst over mijn ta-groepen, over de abonnementen die ik aanbied: 0470453647 of vandamme.ed@skynet.be of info@technischesignalen.com. Skypen kan maar dan wel mits voorafgaande afspraak via mail of telefoon want ik heb, wanneer ik bezig ben met de beurs, geen tijd om te skypen. Skypeadres: edwin.vandamme1 Voor zowel mijn ta-groepen als voor de drie abonnementen geldt: de eerste maand is gratis.