bestrijdt de torenhoge inflatie: mijn actie kan U daarbij helpen

We zijn midden september:

De TA-groepen bestaan sinds 1998: wekelijks 1 tot 2 onlinesessies: op een zachte wijze met veel voorbeelden TA leren voor 65 Euro per semester. Uitgebreide cursussen op aanvraag voor een groep of individueel. Prijs en plaats worden onderling afgesproken.

Abonnement 1: straight aandelenhandel: resultaat sinds maart 2017 gemiddeld 35.50% voor kosten maar dividenden niet inbegrepen en met omzetting Usd naar Euro. Dat scheelt een flinke slok op de borrel want de Euro (1.01) daalt reeds onophoudelijk sinds mei 2021 (1.23). In 2014 stond die nog 1.4. Reken uit je winst op de munt wanneer je in usd belegde en niet in Treuro. Eén lopende transactie in portefeuille met 27.83% niet-gerealiseerde winst. Reden van dat ene aandeeltje: het klimaat is ongunstig algemeen en dan moeten we niet veel aandelen hebben. Woensdag overigens: fed rentebesluit. Wordt het 0.75% er bij of toch 1% verhoging. Laat maar komen de klap als die er komt.Dan kopen we onze favorieten aan bodemprijzen.

Abonnement 2: mijn topper: het schrijven van weekopties op de aex. Winst na kosten sinds de start van de portefeuille in mei 2020: 45.42%. Dit jaar reeds na kosten 18.38%. Komt daarbij dat ik naast deze transacties met plezier een extraatje geef waarvan het rendement niet inbegrepen is in het bovenstaand resultaat. Dat resultaat was al elk jaar mooi positief. Voorwaarde: je order kunnen ingeven zodra je een sms ontvangt.

Abonnement 3: het combineren van aandelen en opties met eenvoudige strategiën:.

Een mooie gerealiseerde winst van 4% voor kosten. Lopende posities niet inbegrepen. Start van de portefeuille: einde mei 2022. Voorwaarde: bij het schrijven van putopties moet je het kapitaal voor handen hebben. Bij het schrijven van calls moet je de stukken in bezit hebben.

Contact: 0470453647 of info@technischesignalen.com of vandamme.ed@skynet.be

Zachte prijzen in vergelijking met andere diensten van deze orde en een pluspuntje: ik zit er niet om verlegen om bij het afsluiten van een abonnement een paar uurtjes uit te trekken om uitleg te verschaffen. Technisch analist in hart en nieren …