De Nasdaq 100 mag nog wat dalen

Bij de groepen Technische Analyse begint voor de groep St Niklaas in oktober een nieuw semester. Dagelijks stuur ik mails met beursgerelateerde info. Maandelijks zijn er een aantal skype vergaderingen. Voor 65 Euro per semester moet je niet twijfelen. Voorwaarde: interesse hebben in de beurs en de economie. Woensdag 23 september is er een skype avond gepland. Wie aansluit neem ik tot eind september gratis op in het mailbestand. Eind september staat het je vrij al dan niet aan te sluiten. Nog vragen: info@technischesignalen.com of 0470453647.

Bij de Nasdaq 100 (10936.98) is er een potentieel abc patroon bezig waarvan de a is gezet en de b-golf naar alle waarschijnlijkheid af is. Als a en c gelijk zijn dan ligt het doel op 10072.08.
Bij een lager slot moeten we rekening houden met een 3de golf en bijgevolg een veel lagere index. Komt er een bodem rond het niveau van het doel dan is dat ideaal om een stijging in te zetten. Die stijging zal de top van 02 september doorbreken. Tot zolang: wie short gaat houd uiterlijk op de top van 16 september een stop. Shorts kunnen een mooie winst geven maar uiteraard zijn we ons er dan wel van bewust dat we in een correctie- en niet in een impulsgolf bezig zijn.