Euro: een mooi moment om te switchen naar onze usd rekening

Ik pas de telling van mijn analyse van 23 mei aan in die zin dat ik er van uit ga dat we momenteel in golf 4 bezig zijn. De eenheidsmunt (koers 1.18) vond ik bij de invoering er van 18 jaar terug al een onding. Spijtig maar ik stel vast dat Europa kans maakt met tijd uit elkaar te vallen. Ik verwacht voor de Euro een golf 5 waar van de bodem lager zal uitkomen dan die van 29 mei (1.15). 1.13/1.11 is haalbaar. Van af die zone zou dan een herstel moeten komen maar zelfs in dat geval kan het best dat ik vanwege de door de politiek gecreëerde wantoestanden liever in usd blijf. Een andere keuze is die voor tastbare goederen. Dat vond ik vele jaren terug al verstandiger dan cash op de rekening. Een paar procent inflatie per jaar maakt dat de waarde van je kapitaal zienderogen slinkt. Voor tastbare goederen denken velen aan goud maar er zijn o zo veel mogelijkheden. Vastgoed zint me niet want politici zullen dit mogelijks veel zwaarder gaan belasten.