Euro usd en goud

Ideetjes: de ta-groepen die ik destijds heb opgericht en al een paar decennia bestaan … 65 Euro per semester. Achtergrondinfo: zowat elke dag, 4 vergaderingen elke maand van zo’n 2 uur, mijn scanresultaten … Gepassioneerd als ik ben: altijd bereikbaar voor vragen over technische analyse …

Abonnement 2: weekopties schrijven op de aex: tot eind maart 410 Euro per jaar ipv 460 en 250 Euro ipv 280 voor een semester. Rendement na kosten in 2021: 18.65%. Dit jaar na 9 weken: 3.27%. U kunt uiteraard ook kiezen voor een spaarboekje in Euro aan 0% min kosten min een verzekerde verdere daling van de munt (sinds 2008 is de Euro 32% gedaald) min een verlies door inflatie van pakweg 7.5%/jaar. Of: hoe word ik arm terwijl ik slaap …

In welke munt hou ik nu het liefst mijn spaarcenten aan? Even kijken …

Usd/Euro op week en de grafiek er onder: Euro/Usd:

Goud op kwartaalbasis: al maanden stel ik dat goud minimaal naar 2100/2300 moet. Op de vergaderingen van de ta-groepen werden in die tijd heel wat aandelen uit die sector vermeld van zeer kwaliteitsvol tot de categorie “doet ie het of doet ie het niet”. De uitbraak is er (wat niet betekent dat we nu verticaal non-stop de lucht ingaan – alles in het leven verloopt in cycli, zo het leven, zo de aandelen)

Goud op maand:

Om Shanti Om …