Gasprijs en mijn optieschaakbord (abt-mogelijkheid2) blijft er op vooruitgaan

Het is met de resultaten van mijn optieschaakbord zoals met de slakken: traag, langzaam vooruit. We zijn begin juni en het rendement ligt op 11.44%. Elke week komt er een halve % bij. Dat zijn dan de resultaten die ik meeneem in de rendementsberekening voor de abonnees. Zie ik andere mogelijkheden dan meld ik dat. Dit jaar waren er 10 extra kansjes die allemaal met winst afgesloten werden.

De gasprijs: in september 2008 werd er in de 3-maandsgrafiek een lange rode candle gezet. Een regeltje is dat lange candles voor de helft worden teruggenomen. Op 10.36 (huidige koers 8.52) zou weerstand moeten liggen. Op dit niveau ligt de helft van de candle. Leuk om te volgen al ware het maar om om ons er van te overtuigen dat het regeltje klopt. Uit ervaring weet ik dat het in de meeste gevallen ook van toepassing is.

Een mooi week-end aan allen en tracht van elk moment te genieten. Maandag zijn we weer present om de beurs te volgen. Heel boeiend want geen dag is dezelfde.