Gratis TA-sessie voor geïnteresseerden

De ta-groepen bestaan al vele jaren.

De oudste groep (Kortrijk) bestaat al 15 jaar. Er zijn ook groepen in Brugge, St-Denijs-Westrem en St-Niklaas.

Het aantal opleidingen, presentaties, voordrachten over technische analyse die ik gaf zijn niet te tellen en op vraag van deelnemers zijn daaruit de ta-groepen ontstaan.

Geïnteresseerden in de theorie van technische analyse en de toepassingen er op mogen me contacteren.
*De groepen zijn geen beleggingsclubs en ik beheer geen centen van anderen.

Ons interesseert de beurs en de economie en alles wat daar rond hangt.

In de loop der jaren zijn de groepen uitgegroeid en hebben ze veel te bieden.

De vraagprijs is 65€ per semester. Wie langer dan een jaar aangesloten is bij een groep krijgt korting op het abonnement van Technische Signalen. Het abt op TS kost dan 100 Euro ipv 185 Euro voor een jaar abonnement.

Maandelijks is er vergadering, er zijn af en toe extra voordrachten, er is een dagelijks mailbestand en wie vragen heeft rond theoretische onderwerpen kan me contacteren gezien ik dagdagelijks bezig ben met mijn passie.

Geïnteresseerden mogen een eerste sessie gratis bijwonen. Contacteer me vrijblijvend!

Edwin Vandamme bvba

0470453647

www.grafischeanalyse.net

www.technischesignalen.com