Grondstoffen favoriet: “wat staat er op het programma?”

Vorig jaar in maart nam ik Technische Signalen over. Er is sindsdien wel wat verandert.

Mijn TA-groepen, waarvan de eerste zo’n 15-tal jaar terug werd opgericht, daar van bestaan er inmiddels 4. Ooit waren ze met 5 maar eentje liet ik, met ook een steek in mijn eigen hart, sterven toen ik het in 2011 in mijn hoofd haalde kmo-manager te volgen. Voor het plezier volgde ik in die periode ook barista en theesommelier. De koffie is mijn ding niet meer, thee wel en dat past goed bij mijn vegetarisch bestaan. Met dank aan de yogalerares die mijn koudwatervrees aanvoelde en me over de streep trok.

Op 09 en 16 juni geef ik initiatie technische analyse

Ik geef ook online cursus technische analyse

Elke maand is er een gratis nieuwsbrief waar ik hart en ziel en denkwerk in stop

Op een aantal pagina’s staat een reclameblokje van Trade A Plan

Sinds vandaag is er ook een link terug te vinden naar Transstock

BeursBubbels staat er hier nog niet op maar elke morgen schrijf ik een analyse voor SpeedBubbels en door de week vaak een extraatje

Waarom doe ik dat allemaal en er mag als ik het allemaal aankan meer komen … omdat ik er voor leef …

 

In deze fase van de economische cyclus kijken we vooral naar grondstoffen

lijnen kruisen mekaar rond 540 (de sectorindex noteert vrijdag 483). Dat biedt een potentieel van dik 10%

Begin al maar eens te speuren welke bedrijven uit die sector je wel zou willen, het zou best kunnen dat de tijd om nog aan aanvaardbare prijzen te kopen krap wordt