Koersdoel goud : technische analyse onder de knie krijgen – daar bestaat een goedkoop middeltje voor

Van vlak voor de crash van 1987 begon ik me te interesseren voor economie en aandelen. De tijden zijn veranderd: in die tijd moest de burger in de beurs (wet Cooreman – De Clercq), nu jagen politici ons er uit. Zoveel is duidelijk. Hun uitleg is, voor wie die wil geloven, (alle beleggers zijn verfoeilijk stinkend rijke burgers en ook als ze dat niet zijn moeten ze boeten). Vorige maand werd ik 60 maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt te stoppen. Technische analyse verandert nooit en blijft altijd boeiend. Ik ga er stilaan van uit dat ik er mee zal sterven. Alleen is de beurs voor mij al lang geen synoniem meer van geld, wel van kennis en inzicht. Bij interesse klik op het blauwe blokje bovenaan rechts. U betaald enkel een deelname in de kosten en voor het overige is niemand uit de groepen ooit tot iets verplicht. Een gezonde interesse in ta en haal je er lucratieve beleggingen uit dan hoef ik dat niet eens te weten. Tip-verzamelaars en mensen die me beschouwen als goedkope “adviseur” zijn aan het verkeerde adres. Eerst was er de investering in kennis, toen volgden de (hopelijk positieve) resultaten …

De weekgrafiek van goud: wat zou je er van vinden wanneer ik op vandaag al mijn nek uitsteek en een goudprijs van 1435.80 verwacht. Lees de grafiek in samenhang met de volumezones en de rsi: daar ligt de oplossing.

goudweek