Marihuana en optieresultaat

Gisteren kwam het resultaat van mijn optieabonnement 5 maand na de lancering boven 17%. Dat is een ander paar mouwen dan een half procent laten confisceren van je spaarcenten.

Bij de aandelen werd een mooie 11% gehaald met een positie in Bekaert. Sinds maart 2017, de maand waarin ik “technische signalen” overnam, staat het rendement op 36%. Dit jaar bedraagt het rendement 67,9%.

Bij de opties wordt na elke verhandeling de overzichtstabel bijgewerkt. Bij het aandelenabonnement is dat eveneens het geval. Elk week-end verstuur ik voor de aandelenabonnees een overzicht van de aandelen in portefeuille en een overzicht van de indexen en grondstoffen.

Er is wat gaande in de marihuanasector. Bij Canopy Growth is er in de weekgrafiek een uitbraak in de weekgrafiek. Veel andere aandelen uit de sector blijven op apegapen liggen. Mogelijks heeft het te maken met de nakende presidentsverkiezingen. In ieder geval: wie meegaat op de uitbraak van Canopy: stop bepalen en ook consequent toepassen. HMMJ en MJ zijn mogelijke alternatieven.