Monster Beverage: koopsignaal

Het eerste kwartaal is bijna ten einde. In 2017 begon ik in maart met het aandelenabonnement. Het risico-rendement ligt sinds de start op 1.48 wat niet overdreven is maar ook niet slecht. Vorig jaar lag de ratio op 1.52. Geen slechte score wanneer je weet dat er in maart een zware terugval was op de aandelenmarkt. Dit jaar ligt de ratio voor de afgesloten posities op 4.28. Met zo’n hoge winstratio ben ik wel benieuwd hoe ik het jaar zal uitbollen. Bij het optieabonnement ligt het rendement sinds de start eind mei op 12%. Nog een paar maand te gaan en dan kan ik de stand na een jaar opmaken. Af en toe zet ik voor de abonnees een stapje in meerjarige opties. Dat levert af en toe een extraatje op. Een extraatje dat ik niet opneem in het 12% rendement.

MNST (91.65 Usd – Nasdaq) (gekend van zijn energiedranken) heeft in de daggrafiek de weerstandslijn over de toppen van januari-maart doorbroken. In het wvs-systeem is er een koopsignaal. Een stop kan aangehouden worden op de slotkoers van 4 maart op 84.68. Doelzones liggen op 95 en 101.50. Ik ga er van uit dat rond 101.50 het meest logische doel ligt. De reden daarvoor wordt aangegeven in de weekgrafiek. Op dat niveau ligt onder de bodems van maart-oktober vorig jaar een eerder doorbroken lijn.