Nutsvoorzieningen: vlag wijst op opwaartse uitbraak

In de weekgrafiek van de Utilities index (DJU – 908.53 – etf: XLU 66.16 usd) is er na een forse stijging een vlag bezig. Het meest logisch is dat er een uitbraak komt boven de weerstandslijn die de toppen van april-mei verbindt. De lijn ligt op 920. Een eerste doel is de gap van eind februari op 943.92-948.74. Eens die weerstand is overwonnen kan er een uitbraak volgen boven de all time high van 21 februari ’20. De hoogste koers lag toen op 963.80. Een stop houden we aan op 881. Op dit niveau ligt het 20-weeks gemiddelde.

DJU is een van de voorbeelden die al vroeg werden vermeld in mijn ta-groepen. Op de site vind U onder activiteiten meer info over de groepen. Onder de grafiek staat er info over de introductiecursus ta die ik op 30 mei geef.

Introductiecursus Technische Analyse

Op zondag 30 mei geef ik een introductiecursus technische analyse.

Die geef ik van 09u00 tot 12u00 via Skype.

De prijs is 70 Euro. Dat bedrag mag gestort worden op BE 89 9731 1452 3385

BIC ARSPBE22 van Edwin Vandamme BV Zandbergstraat 60 Kortrijk 8500

Het skype adres is : edwin.vandamme1 (edwin-punt-vandamme-één)

Mijn tf nr is: 0470453647

Mijn email is: info@technischesignalen.com

Mijn Nederlandstalig boek, in digitale vorm, te koop op de shop van www.beursbubbels.be is inbegrepen in de prijs.

De doelgroep: beleggers met weinig tot geen kennis van technische analyse.

Ik hou de groep beperkt tot 5 personen. Zijn er meer gegadigden dan pin ik een tweede datum vast. Wie de cursus volgt mag me achteraf en onbeperkt in de tijd vragen stellen.

De onderwerpen die aan bod komen:

  • Subjectieve analyse: trendbepaling met gemiddelden en trendkanalen, Andrews Pitchfork, cyclustelling, Fibonacci
  • Objectieve analyse: dmi en adx, rsi en verborgen divergenties, dynamische rsi, prijs procent oscillator en macd