Optieschaakbord resultaten 2022 en Bloom Energy, een opvallende ontwikkeling

Met het optieschaakbord ben ik op weg de resultaten van 2020 en 2021 te overtreffen

De voorbije week was er een winst van 127.50 Treuro

Sinds de start in mei 2020 ligt het rendement op 49.60%. Dit jaar ligt de winst op 22.50%. Daar komt bij: wanneer ik een “extra” kansje opmerk dan stuur ik even goed een berichtje. Dit jaar waren er 28 van die extra kansjes, het ene wat lucratiever dan het andere maar geen enkele met verlies.

Bloom Energy: ronduit slechte kwartaalresultaten en een in eerste instantie negatieve reactie maar vervolgens steeg de koers flink op de belofte van het bedrijf dat er een veel en veel hogere omzet zit aan te komen. In het wvs-systeem leidde dit tot een koopsignaal. In de weekgrafiek is het afwachten langs welke kant de symmetrische driehoek wordt verlaten. Ik mik op een stijging maar ik ben dan ook iemand die er vertrouwen in heeft dat waterstof een mooie toekomst heeft.