Pfizer – Eli Lilly – TA groepen

Op 01 juli start een nieuw semester voor mijn ta-groepen, die ik overigens meer dan 20 jaar terug oprichtte en die nog steeds bestaan. Een 5-tal online sessies elke maand waar je op een rustige manier veel opsteekt over technische analyse? Tussendoor relevante mails en iemand (ikke) die elke dag bereikbaar is voor vragen allerhande … 65 Euro per semester en geen prijsverhoging voor bestaande leden.

Dinsdagavond is er vergadering: gratis een sessie bijwonen kan mits je me eerst wat laat weten op 0470453647 of op info@technischesignalen.com. De vergadering gebeurt via Skype.

Pfizer: is er eentje die dinsdag aan bod kan/zal komen: in de daggrafiek een koopsignaal in het wvs-systeem dat aan alle voorwaarden van het systeem voldoet.

De weekgrafiek: ziet er goed uit: koopsignaal in de macd, de adx/dmi is positief, de rsi kan mogelijks door de weerstandslijn stijgen. Wanneer de weerstandslijn in de koersgrafiek op 54.50 ook doorbroken wordt zijn we helemaal tevreden. Stop op 47.12 (bodem van 25/04)

Eli Lily op dag: een nog straffere uitbraak dan bij pfizer…of om het met een quote uit 1993 van de Nederlandse zakkenvullerdienst te zeggen: leuker kunnen we het niet maken, welmakkelijker.

In volgorde: pfedagwvs-llydagwvs-pfeweekadxdmi grafieken