UEC + aanbod onbeperkt in de tijd

De TA-groepen bestaan sinds 1998: wekelijks 1 tot 2 onlinesessies: op een zachte wijze met veel voorbeelden TA leren voor 65 Euro per semester. Uitgebreide cursussen op aanvraag voor een groep of individueel. Prijs en plaats worden onderling afgesproken.

Abonnement 1: straight aandelenhandel: resultaat sinds maart 2017 gemiddeld 38.00% voor kosten maar dividenden niet inbegrepen en met omzetting Usd naar Euro. Dat scheelt een flinke slok op de borrel want de Euro (0.98) daalt reeds onophoudelijk sinds mei 2021 (1.23). In 2014 stond die nog 1.4. Reken uit je winst op de munt wanneer je in usd belegde en niet in onze op drijfzand gebaseerde munt. Eén pas ingenomen transactie.

Abonnement 2: mijn topper: het schrijven van weekopties op de aex. Winst na kosten sinds de start van de portefeuille in mei 2020: 46.95%. Dit jaar reeds na kosten 19.85%. Komt daarbij dat ik naast deze transacties met plezier een extraatje geef waarvan het rendement niet inbegrepen is in het bovenstaand resultaat. Het resultaat van “de extraatjes” was al elk jaar mooi positief. Voorwaarde: je order kunnen ingeven zodra je een sms ontvangt.

Abonnement 3: het combineren van aandelen en opties met eenvoudige strategiën:.

Een gerealiseerde winst van 4% voor kosten. Lopende posities niet inbegrepen. Start van de portefeuille: einde mei 2022. Voorwaarde: bij het schrijven van putopties moet je het kapitaal voor handen hebben. Bij het schrijven van calls moet je de stukken in bezit hebben.

Contact: 0470453647 of info@technischesignalen.com of vandamme.ed@skynet.be

Zachte prijzen in vergelijking met andere diensten van deze orde en een pluspuntje: ik zit er niet om verlegen om bij het afsluiten van een abonnement een paar uurtjes uit te trekken om uitleg te verschaffen. Technisch analist in hart en nieren …

UEC (3.99 Usd – Amex) Bij een driehoek is het meestal de oorspronkelijke richting van het volume dat de richting van de uitbraak bepaald. Op 10 juni was er in de weekgrafiek een hoog volume. De uitbraak kwam er niet. Alle bodems van de rechthoek werden bereikt bij een lager volume. De kans op een opwaartse uitbraak blijft dus het grootst. Stop uiterlijk op 2.95 Usd. Eerste doel bij een uitbraak: 4.64 Usd. Daar boven 6.60 Usd.